sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Jottai tekeleitä

Koko ajan tulee jotai tehtyy, neulottuu tai virkattuu.. Pari isompaa työtä tekeillä ja muutama suunnitteilla, välipalana sitte näitä pienempii ko alkaa tympimää tai tulee muuten vaa tunne et pakko tehä nyt joku tietty..


Ystävälle kännypussukka Yarn-Paradisesta tilatusta langasta, jotai keinokuituuha tuo on, mut oli nii herkulline väri et oli iha pakko tilata.. Haisee iha kamalasti väriaineelle tai jolleki, muut värit samaa lankaa ei haissu ollenkaa.. Tiiä sit mikä tolla värillä sit on ongelma.. Virkkaamine ei onnistunu tuosta, ni on neulottu..




Kummitytölle tilauksesta tehty lila lörppä pipo.. Lanka jotai hyvin marinoitunutta vanhaa pehmeetä, ei mitää muistikuvaa mitä lie on, jostai 80-luvun lopulta muistaakseni.. Piposta tuli mieleine.. Kuvassa miun päässä, kummitytöllä varmaa näyttää paremmalta..




Ystävänpäiväks virkkasin ystäville sydänrättejä.. Sinine on bambulankaa ja siitä tein vaaleenpunasiaki, mut kerkesin pakata ne jo enne ko muistin ottaa kuvan.. Punaset on Lidlin puuvillalankaa..




Dropsin Delightista neuloin itelleni sukat.. Mallineule on Broken Seeds, muute omasta päästä..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti